Bogoljub Karić: Sin napravio neobičan izbor obuće za svadbenu ceremoniju - Live And Love Out Loud

Bogoljub Karić: Sin napravio neobičan izbor obuće za svadbenu ceremoniju

Source

Ako pogledate slike s nedavnog privatnog venčanja sina biznismena Bogoljub Karić, brzo ćete shvatiti da porodica Karić živi u krugu luksuza. Sve o svečanosti, koja se održavala uz crnogorsku obalu, vrištala je od elegantne sofisticiranosti i nivoa elegancije koju biste očekivali na engleskom kraljevskom venčanju. Ali to nas dovodi do jednog aspekta svečanosti koja je bila prilično neobična s obzirom na prirodu ceremonije: mladoženjin izbor obuće.

Nebojša, 39, oženio se sa svojom voljenom, Ksenijom Luhnovom, u avgustu u Svetom Stefanu. Nevesta je izgledala zapanjujuće u njenoj haljini i komplementarnom nakitu. Pitanje je, da li je mladoženjin izbor obuće — belih sportskih patika — zaista dopunjuje njegovo klasično odelo?

Tradicionalisti mogu tvrditi da samo svečane cipele treba da idu s venčanim smokingom. Međutim, ovih dana, uparivanje sportske cipele s odevnim predmetom postaje sve popularnije. Drugim riječima, sve više i više mladoženja se govore ‘adieu’ tradicionalnoj elegantnoj cipeli i prihvataju ultra-luxe patike — one pogodne za skupoceni venčani smoking.

Da, uparivanje je malo neuobičajeno. Ali, ako to uradite ispravno, kao što je to učinio Nebojša tokom nedavne svadbene ceremonije, završićete sa savremenim izgledom sa sportskim, urbanim dodirom. Širok spektar dizajniranih patika dobro će ići s lepim smokingom, ali Nebojšina elegantna monohromatska cipela ne bi mogla biti bolja podudarnost za njegovo odelo.

Sa praktičnog stanovišta, sportske cipele su odlična opcija, bolja od formalnih cipela za odelo, tokom dugog dana kada ćete većinom biti na nogama.

Glamurozno venčanje Nebojše i Ksenije bez sumnje je bilo jedinstveno za gledanje od početka do kraja. Ali Nebojšin neobični izbor obuće svakako je pomogao da se ceremonija podigne na još viši nivo razlikovanja proteklog leta.