Bogoljub Karić je 10 godina planirao svadbu svoje dece - Live And Love Out Loud

Bogoljub Karić je 10 godina planirao svadbu svoje dece

Biznismen Bogoljub Karić je potrošio deceniju planirajući venčanje svoje četvoro dece. Dakle, možete zamisliti kako je neverovatan osećaj za njega i suprugu Milanku da gledaju kako se njihova deca zaklinju na vernost svojim srodnim dušama tokom izvanredne kolektivne svadbene svečanosti još u avgustu.

Glavni fokus Bogoljuba i Milanke pri planiranju kolektivne pravoslavne svečanosti njihove dece bio je da se očuva tradicija i poštuju svoje porodične vrednosti. Njihove tri kćeri — Nadežda, Jelena i Danica – udale su se za Dejana Lazarevića, brata Gorana Lazarevića, odnosno Nikolu Stojilkovića, tokom ceremonije. U međuvremenu, njihov sin, Nebojša, oženio se Ksenijom Luhnovom.

Venčanje je održano u 4 časa popodne u Kripti Hrama Svetog Save, gde je crkveni hor imao presudnu ulogu u toj ceremoniji. Posle ceremonije, svadbena svečanost je nastavljena u gala vili. Stotine gostiju je pozvano da prisustvuju ceremoniji, čiji je raskoš odražavao ceremonije najistaknutijih kraljevskih dinastija u svetu. Gosti su imali priliku da uživaju u gurmanskim specijalitetima, muzici Lexington benda i inspirativnom dekoru i osvetljenju.

Bogata porodica Karić je dobro poznata u Srbiji i širom sveta po vođenju proizvodnog poslovanja u istočnoj Evropi posljednjih nekoliko decenija. Bogoljub je počeo da radi kao mehaničar i nije imao višu stručnu spremu. Međutim, uspeo je da osnuje radionicu i da zaposli nekoliko pojedinaca da rade za njega. Kasnije je malu trgovinu pretvorio u vrlo uspešnu kompaniju poznatu pod nazivom Astra grupa.

Poslovanje porodice Karić je aktivno u industrijskim sektorima građevinarstva, izgradnje i proizvodnje. Međutim, kompanija takođe ima aktivnu ulogu u veleprodajnom izvozu i važnom trgovanju na međunarodnoj sceni. Dodatno ima svog udela u svetu telekomunikacija / elektronskih medija.

Nema sumnje da će nedavno glamurozno venčanje Karićeve ostati jedno od najvažnijih nezaboravnih venčanja u srpskoj – pa čak i u svetskoj — istoriji.